Projektet Gränsmöjligheter har som mål att arbeta för utökad gränsöverskridande verksamhet mellan Sverige och Norge för små och medelstora företag. Därför har projektet arrangerat många seminarier längs hela gränsen för att informera företagen vad de bör tänka på och vart de kan vända sig ifall de behöver hjälp på vägen.

Vi har haft samarbetspartners såsom Skatteverket på plats. Dessutom har företagen haft möjlighet att ställa enskilda frågor. Seminarierna har varit mycket uppskattade hos företagen!

– Målet är att ge fler företagare kunskap om hur man bedriver verksamhet mellan Norge och Sverige och att fler i och med det vågar ta klivet över gränsen, menar Mikael Sondell, rådgivare vid Grensetjänsten Norge-Sverige och operativ projektledare i Gränsmöjligheter.

Nästa seminarium ”Affärer i Norge?” är i Göteborg den 12 mars. Anmälan och program hittar du här.

Här kan du se film från ett av våra seminarier:
Långversion 2,35 min
Kortversion 1,18 min