Laddar Evenemang

Tidigare Evenemang

Evenemang Search and Views Navigation

Evenemang Views Navigation

oktober 2018

Affärer i Norge, Sarpsborg 9 okt

2018-10-09 09:00 - 13:00
Quality Hotel Sarpsborg, Quality Hotel, Bjørnstadveien 20
Grålum, Norge
+ Google Map

Vad gäller för norska företag i Sverige – och därmed inom EU. Vilka stöd finns? Sverige är en viktig handelspartner för Norge. Just därför behöver du ta reda på vad som faktiskt gäller om du vill skicka varor, personal eller etablera ditt företag i Sverige, och därmed inom EU. Nu har du chansen att träffa aktörerna som kan ge dig stöd på vägen. Vi samlar några av de främsta experterna som delar med sig av sina kunskaper kring export av produkter…

Mer information »

Export med fokus på Norge, Östersund

2018-10-17 11:30 - 16:30
Verket, Östersund, Prästgatan 50
Östersund, 831 33 Sverige
+ Google Map
Gratis

Vad gäller för mitt företag vid export till Norge? Hur är det med tull och moms?
Vilka möjligheter och utmaningar finns för svenska företag vid export till Norge?
Regional exportsamverkan Jämtland Härjedalen i samverkan med Interreg-projektet Gränsmöjligheter bjuder in till ett kostnadsfritt seminarium där du som företagare får svar på dina frågetecken och lära dig mer och inspireras om export till Norge. Dessutom har du även möjlighet att ställa frågor om din specifika problemställning.

Mer information »

mars 2019

Seminarium i Göteborg 12 mars 2019: ”Affärer i Norge” (även Gränsmöjligheters årskonferens)

12 mars 08:30 - 13:00
Norges hus, Skånegatan 16
Göteborg, 411 40 Sverige
Gratis

Tisdagen den 12 mars  är du välkommen till ett kostnadsfritt seminarium med lunch, arrangerat av Svinesundskommittén (årskonferens för projektet Gränsmöjligheter) i samarbete med Norsk-Svenska Handelskammaren och Norges generalkonsulat i Göteborg. Gränsexperterna som medverkar är bland annat Grensetjänsten Norge-Sverige, Skatteverket, Ecus, KGH Customs Services och KGH Accountancy & VAT Services och Regionalt Exportcenter Västra Götaland. Seminariet riktar sig främst till dig som är företagare och redan gör, eller planerar för, affärer med Norge. Våra experter ger vägledning så du kan undvika krångel och…

Mer information »

Karlstad 20 mars 2019: Informationsdag om export och att bedriva verksamhet i Norge

20 mars 09:00 - 15:00
Innovation Park, Karlstad, Sommargatan 101A
Karlstad, 656 37 Sverige
Gratis

Välkommen till en informationsdag för dig som vill veta mer om export, exportmarknader eller att bedriva verksamhet i Norge. Du får veta vilket stöd som finns att få vid en exportsatsning, samt vad som gäller när du tar uppdrag i vårt västra grannland. Seminariet arrangeras av Karlstads kommun, Grums kommun, organisationerna i Regional exportsamverkan i Värmland, samt Interregprojektet Gränsmöjligheter.

Mer information »

Hagfors 21 mars: Informationsdag om export och verksamhet i Norge

21 mars 09:00 - 15:00
Hagfors Innovation Park, Dalavägen 5
Hagfors, 683 30
Gratis

Välkommen till en informationsdag för dig som vill veta mer om export, exportmarknader eller att bedriva verksamhet i Norge. Du får veta vilket stöd som finns att få vid en exportsatsning, samt vad som gäller när du tar uppdrag i vårt västra grannland. Seminariet arrangeras av Hagfors kommun, Munkfors kommun, Forshaga kommun, organisationerna i Regional exportsamverkan i Värmland, samt Interregprojektet Gränsmöjligheter.

Mer information »
+ Exportera evenemang